1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Klik op onderstaande links en zie wat we op het menu hebben!

Onze dinerkaart verandert elke drie maanden. Zo gaan we mee met de seizoenen en kunnen we u de beste, verse producten aanbieden.

 

Klik op Lunch menu of  diner menu om te zien wat onze chefs momenteel voor u bereiden.

Beide kaarten zijn opgebouwd in verschillende kaders. Elk kader heeft een duidelijke koptekst. Zo is het overzichtelijk voor u waar u uit kunt kiezen.

 

De kaarten zijn in krijtbord stijl wat goed past bij ons restaurant. In ons restaurant kunt u verschillende krijtborden terugvinden met leuke quotes en specials.

 

Neemt u snel een kijkje en wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij 22 Kitchen & Bar.

 

Wij serveren graag kraanwater omdat dat lekker is en gezond. Helaas zijn er nog altijd veel landen waar mensen uren per dag moeten lopen om water te halen dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen niet werken of naar school en kunnen zo nooit een gezond bestaan opbouwen.

Daarom serveren wij Water MADE BLUE. Dat is kraanwater dat we ter plekke bottelen. Wij geven daarbij een donatie aan MADE BLUE voor elke fles die wij op tafel zetten. Zo zorgen we voor 700 liter drinkwater per fles in landen waar dat hard nodig is zoals Ethiopië, Ivoorkust en Senegal. Je leest er alles over op de website van MADE BLUE.