Lobby
Lobby
Room
Room
Restaurant
Restaurant
Zaanse Schans
Zaanse Schans

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Amsterdam - Zaandam: dé zustersteden van Noord-Holland

Wilt u ook Zaandam, de Zaanstreek en Amsterdam ontdekken? Dat kan makkelijk want er zijn door de week overdag tot wel 6 treinen per uur tussen station Zaandam en Amsterdam centraal station. Binnen een kwartier (meestal 14 minuten) reist u van Zaandam naar Amsterdam, of omgekeerd.

Met de auto?

Komt u met de auto? Parkeren is geen probleem en de parkeerplaats is voor u als gast gratis op het parkeerterrein van Best Western Zaan Inn wanneer u rechtstreeks op onze eigen website boekt. Krijgt u bezoek? Overige gasten kunnen met korting bij ons parkeren. De reistijd met de auto naar het centrum van Amsterdam is ongeveer 30 minuten.

Rijkdom van Amsterdam en Zaandam

Wilt u Nederland ontdekken, kom dan naar Best Western Zaan Inn. Vanuit het hart van Zaandam kunt u het echte Holland leren kennen van de Nederlandse hoofdstad en de rijke Zaanstreek. Ga winkelen in Amsterdam. Bezoek de culturele hotspots zoals het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Ontdek de schoonheid van de Zaanse Schans met zijn vele molens en de eerste winkel van Albert Heijn (in originele staat). Op loopafstand van Best Western Zaan Inn ligt het monumentale Czaar Peterhuisje. De Russische vorst kwam naar Nederland om de kennis van de Hollandse zeilschepen op te nemen. Dit zijn maar enkele highlights van alle bijzondere locaties in Amsterdam en de Zaanse Schans. Boek meer nachten bij en leer Holland nog beter kennen. Ons personeel geeft u graag extra tips.

Boek nu uw verblijf!