Corona uitbraak
veelgestelde vragen

Bijgewerkt op december 2021

Bij Best Western Zaan Inn zijn wij ons zeer bewust van de situatie die is ontstaan door de corona virus uitbraak. Deze pagina bevat informatie voor huidige en toekomstige gasten. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Welke voorzorgsmaatregelen hebben wij genomen tegen het coronavirus?

De gezondheid van onze medewerkers en gasten is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen en hebben wij o.a. onze hygiëne voorschriften aangepast. Dit betekent ook dat wij tijdelijk geen hand meer geven bij ontvangst of andere momenten. Verder moedigen wij gasten en onze medewerkers aan om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Ook hebben wij onze schoonmaak protocol aangescherpt. We hebben een speciaal We Care Clean programma opgezet om de hoogste hygiene-standaarden na te kunnen leven. 

  • Bij het inchecken controleren wij uw vaccinatiebewijs of negatieve coronatest
  • Dragen van een mondkapje verplicht is in publieke ruimten
  • Houd 1,5 meter afstand


Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij u om tijdens uw verblijf bij ons volledig aan onze regels te voldoen.

Tijdelijke veilige werkplek?

Kun jij eigenlijk niet thuiswerken? Maak dan voor een dag(deel) gebruik van onze kamers of suites: afwezigheid van sociale contacten, een bureau, een TV, koffie- en theefaciliteiten en de mogelijkheid te bestellen via room service.

Boek direct via onze website of loop gewoon binnen.

Wat betekent dit voor uw verblijf in Best Western Zaan Inn?

In deze Corona tijd zijn er in de omgeving alsnog genoeg activiteiten te ondernemen. Zo kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de stad of kunt u cultuur en historie opsnuiven op de Zaanse Schans. Vraag onze medewerkers naar tips over de uitstapjes in onze regio. Alle restaurants en cafés mogen met beperkingen weer opengaan en u kunt tijdens uw verblijf in ons hotel genieten van een hapje en/of drankje. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen en de opgelegde sluitingstijden.

Wordt er nog ontbijt en diner geserveerd?

Ons restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ons restaurant sluit on 17.00 uur. Gasten worden verzocht vooraf te reserveren. Ons restaurant biedt ook een eigen afhaalservice aan! Plaats uw bestelling bij onze receptie en haal deze op in het restaurant. Bestek is aanwezig. Bij de receptie hebben we een mini-markt met snacks, frisdrank en alcohol.

Bij binnenkomst in ons restaurant of bar vragen wij om een geldige QR-code.

Hoe kan ik mijn verblijf annuleren?

Wanneer u een flexibel tarief heeft geboekt kunt u uw reis annuleren tot 1 dag voor de dag van aankomst (lokale tijd). Neem hiervoor contact op met de aanbieder waarbij u geboekt heeft. Heeft u direct bij ons hotel geboekt? Neem dan direct contact met ons op via res@zaaninn.eu of telefoonnummer +31 (0)75 30 30 340.

Voor niet-restitueerbare tarieven geldt dat u bij annulering uw geld niet terug krijgt. In bepaalde gevallen kunt u uw reservering verzetten of krijgt u een tegoedbon. Neem hierover per email contact op met onze reserveringsafdeling: res@zaaninn.eu. We raden u ook aan om contact op te nemen met uw reisverzekering als u wilt weten of zij dit vergoeden.

Zijn er besmettingen bekend bij onze medewerkers of gasten?

Er is geen enkele besmetting bij medewerkers of gasten. Wij blijven extra alert op de gezondheid van onze medewerkers en gasten. Wij blijven de ontwikkelingen, maatregelen en voorschriften omtrent het corona virus nauwgezet volgen en doen alles wat we kunnen om onze medewerkers en gasten hierover zo goed mogelijk te informeren.

Welke maatregelen zijn er genomen door de Nederlandse overheid?

De overheid geeft dagelijks updates over de maatregelen die ze neemt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij volgen de website van het RIVM (Rijks Instituut voor de Volksgezondheid & Milieu) om op de hoogte te blijven: www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Contactgegevens

Voor meer relevante informatie over de corona uitbraak kunt u contact met ons opnemen per telefoon: +31 (0)75 30 30 340 of email: res@zaaninn.eu.