22 Kitchen & Bar
22 Kitchen & Bar
Restaurant
Restaurant
22 Kitchen & Bar
22 Kitchen & Bar
22 Kitchen & Bar
22 Kitchen & Bar

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

22 Kitchen & Bar Zaandam

Welkom bij 22 Kitchen & Bar in de Westerwatering!

 Het restaurant is opgebouwd vanuit het concept: vernieuwend maar met een ‘informeel’ randje. Het restaurant heeft een industriële look met elementen uit de jaren ’50. De kleuren zijn gebaseerd op de ‘Bruynzeel keukens van Piet Zwart’ uit het verleden.

Het idee is dat je in een open keuken kunt dineren en de gezelligheid kunt ervaren zoals thuis. Je kunt zo ook een kijkje nemen in de keuken en met eigen ogen zien hoe de gerechten bereid worden.

Ontbijtbuffet

Om uw ontbijt veilig te serveren hebben wij diverse maatregelen genomen. Ook is het ontbijtmenu licht aangepast, maar de smaak nog als vanouds heerlijk!

Bekijk tijdelijk ontbijtmenu

Start de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet!

€14,50

We serveren diverse broodjes, zoals onder andere Kaiserbollen, witte- en bruine pistolets, Waldkornbollen, meergranen broodjes, casino wit en bruin, luxe snijbroden, croissants en chocolade- en koffiebroodjes.

Op de kaas- en vleeswarenplankjes liggen bijvoorbeeld jonge en oude kaas, komijnen kaas en brie en ham, cervelaat, kipfilet en grillworst.

Daarnaast serveren we enkele warme items zoals een gekookt ei, roerei, gebkakken buikspek en witte bonen in tomatensaus.

Dit wordt aangevuld met conrnflakes en vruchtenmuesli, knäckebröd, chocopasta, jam en honing, yoghurt, vruchtenkwark, verse fruitsalade, vers fruit, tomaat en komkommer.

Natuurlijk mogen de oer Hollandse appelstroop, hagelslag, pindakaas, ontbijtkoek en beschuit ook niet ontbreken.

Verder kunt u genieten van diverse dranken
waaronder lekkere jus d’orange en multifruit, grapefruit of icetea, melk, warme chocomel, thee, en een vers gezet kopje koffie, espresso of andere koffie specialiteit.

Ontbijttijden

Maandag t/m vrijdag van 06:30 - 10:30
en in het weekend en op feestdagen van 07:00 - 11:00

TIP: Als hotelgast kunt u het ontbijt bijboeken voor maar €11,00 (alleen als u direct bij ons online boekt).

 

Lunch en diner

Onze dinerkaart verandert elke drie maanden. Zo gaan we mee met de seizoenen en kunnen we u de beste, verse producten aanbieden.

Benieuwd wat onze chefs momenteel voor u bereiden?

Beide kaarten zijn opgebouwd in verschillende kaders. Elk kader heeft een duidelijke koptekst. Zo is het overzichtelijk voor u waar u uit kunt kiezen.

De kaarten zijn in krijtbord stijl wat goed past bij ons restaurant. In ons restaurant kunt u verschillende krijtborden terugvinden met leuke quotes en specials.

Neemt u snel een kijkje en wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij 22 Kitchen & Bar. 

Reserveer een tafeltje

Wij serveren graag kraanwater omdat dat lekker is en gezond. Helaas zijn er nog altijd veel landen waar mensen uren per dag moeten lopen om water te halen dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen niet werken of naar school en kunnen zo nooit een gezond bestaan opbouwen.

Daarom serveren wij Water MADE BLUE. Dat is kraanwater dat we ter plekke bottelen. Wij geven daarbij een donatie aan MADE BLUE voor elke fles die wij op tafel zetten. Zo zorgen we voor 700 liter drinkwater per fles in landen waar dat hard nodig is zoals Ethiopië, Ivoorkust en Senegal. Je leest er alles over op de website van MADE BLUE.