Lobby
Lobby
Room
Room
Restaurant
Restaurant
Zaanse Schans
Zaanse Schans

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij 22 Kitchen & Bar in de Westerwatering!

Het restaurant is opgebouwd vanuit het concept: vernieuwend maar met een ‘informeel’ randje. Het restaurant heeft een industriële look met elementen uit de jaren ’50. De kleuren zijn gebaseerd op de ‘Bruynzeel keukens van Piet Zwart’ uit het verleden.

Het idee is dat je in een open keuken kunt dineren en de gezelligheid kunt ervaren zoals thuis. Je kunt zo ook een kijkje nemen in de keuken en met eigen ogen zien hoe de gerechten bereid worden.

In het restaurant zijn verschillende ‘hoekjes’ gecreëerd, zodat je zelf kunt kiezen waar je wilt gaan zitten en waar je je het beste voelt.

De menukaart is gemaakt door onze chef-kok Riccardo Wijnberge. De menukaart verandert hij elke 3 maanden. Dit, zodat wij altijd met het seizoen meegaan. Hij denkt goed na over waar wij de gasten, uit de Zaanstreek, mee kunnen verrassen. Riccardo steekt graag “klassieke” gerechten in een nieuw jasje. Een voorbeeld daarvan is 1 van onze voorgerechten. Oerham met meloen. Simpel, klassiek, maar zoals ons keukenteam het serveert, is het een plaatje om naar te kijken. En uiteraard nog lekker ook! De gezichten achter 22 Kitchen & Bar zijn Chef-kok Riccardo Wijnberge en gastvrouw Layla van den Brandt. Samen zijn zij een sterk team die elkaar goed aanvullen. Er heerst een zeer gezellige, warme sfeer in het restaurant en de bar. Je kunt hier jezelf zijn en dat is waar zij voor staan. Een heerlijk avondje er tussen uit met nét dat beetje extra.

Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur voor lunch en diner. Maar ook voor een kopje koffie of een lekker drankje staan ze voor je klaar. Het team verwelkomt je graag en ze hopen dat je net zo enthousiast bent als zij en dat je de gezelligheid en warmte ervaart waar ze naar streven!

Ook zo nieuwsgierig geworden?

Reserveer een tafeltje

Of bel om een tafel te reserveren naar 075-3030341 / email: info@22kitchenandbar.nl

Grenehout 22 | 1507 EB  Zaandam | Gratis parkeren! 

 

 

22 Kitchen & Bar in de media:

Uit eten in de Zaanstreek 5 maart 2016