1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Goedkoop hotel in Zaandam

Zoek je een goedkoop hotel in Zaandam? Je hebt het gevonden. Best Western Zaan Inn zit op een toplocatie naast het station in Zaandam en we bieden mooie design hotelkamers tegen een scherpe prijs.

Korting als u direct op deze website boekt

We waarderen het als u direct bij ons boekt. Op deze website vindt u dan ook de scherpste prijs voor de 102 kamers van Best Western Zaan Inn. Als gast heeft u een gratis parkeerplek (reserveren is niet nodig). Als u direct bij ons online boekt, ontvangt u een stevige korting op de prijs van het ontbijt.

Amsterdam Zaandam in 15 minuten

Best Western Zaan Inn ligt direct naast het NS station Zaandam. U heeft overdag tot wel 6 treinen per uur richting Amsterdam. Binnen een kwartier arriveert u op Amsterdam centraal station. Daarmee heeft u met Best Western Zaan Inn de perfecte goedkope locatie om de twee leukste steden van Holland te combineren voor een weekendje weg of een midweek. De Zaanstreek met Zaandam als hoofdstad is een echte ontdekkingsreis.

Boek direct, gratis parkeerplaats

Boek nu direct via onze website en u krijgt een gratis parkeerplaats op het parkeerterrein van Best Western Zaan Inn voor de duur van uw verblijf. Overige gasten die u bezoeken krijgen korting bij het parkeren.

Lobby
Lobby
Room
Room
Restaurant
Restaurant
Zaanse Schans
Zaanse Schans