1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel in Zaanstad in het hart van Noord-Holland

Best Western Zaan Inn ligt direct naast het NS treinstation Zaandam. De gemeente Zaanstad is opgebouwd uit meerdere kernen. Zaandam is de grootste plaats maar u vindt er onder meer Assendelft, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Noorderveld en Krommenie. Ons hotel ligt naast het Zaandam busstation van waaruit veel bussen naar de regio vertrekken.

Centrum Zaandam en Zaanse Schans

Het begin van het centrum van Zaandam ligt op slechts 550 meter afstand van Best Western Zaan Inn. Te voet of met de fiets kunt u makkelijk het centrum van Zaandam verkennen. De Dam in Zaandam waar veel uitgaansleven is te vinden, ligt op 1,2 kilometer van Best Western Zaan Inn.
De start van de Zaanse Schans ligt op slechts 5,1 kilometer van ons hotel. Dit museale gebied van wereldklasse is makkelijk met bus, trein of fiets bereikbaar.
In het zuidelijk deel van de gemeente Zaanstad ligt het Hembrugterrein, daar vindt u de pont over het Noordzeekanaal naar Amsterdam. De pont meert in Amsterdam aan op N203 Hemweg op het Westelijk Havengebied.

Snelwegen A7, A8 en A10

De snelwegen A7, A8 en A10 zorgen voor perfecte verbindingen met Amsterdam, Schiphol Airport (25 minuten met de auto en 25 minuten met de trein) en de provincie Noord-Holland. De gemeente
Het dichtstbijzijnde strand aan de Noordzee ligt op 23 kilometer afstand, bij de plaats Wijk aan Zee.

Lobby
Lobby
Room
Room
Restaurant
Restaurant
Zaanse Schans
Zaanse Schans