1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Zaandam: voor winkelen, chocoladeliefhebbers en als u van lekker eten houdt

Bent u een shopaholic? Als u het niet bent, dan zal Zaandam u misschien toch zover krijgen. Zaandam is een heerlijke winkelstad (188 winkels!). U vindt er volop kleding- en interieurwinkels, maar deze regio heeft food in zijn dna. De Zaanstreek is beroemd door onder meer kaas, koekjes en chocolade. De meisjes van Verkade, een hele generatie is er mee opgegroeid. Nog steeds is Zaandam de stad van het donkere goud. Kom kijken en proeven, want u vindt het in de stijlvolle winkels in de stad. Van hip cacaolab tot en met een klassiek bonbonatelier, overal kom u de verwennerij tegen. Nog steeds is Zaandam de stad waar voeding wordt bedacht en gemaakt. U merkt het aan vernieuwende restaurant- en barformules. Food hoort bij de Zaanse cultuur, kom daarom lekker proeven. Veel horeca vindt u bij de Dam in Zaandam. Wat is er leuker dan op de ene dag de Dam in Zaandam te bezoeken en de volgende dag de Amsterdamse Dam.

Van groen naar design

Zijn alle huizen groen geschilderd en van hout? Nee, in de afgelopen twintig jaar is de stad een ontdekkingstocht van moderne architectuur geworden. Hotel Best Western Zaan Inn staat in één van de kernen van de stad. Bezoek het jonge Stadshart met de grachten en zijn nu al beroemde nieuwe Zaanse stijl. Design meets heritage in Zaandam. Ga genieten van de rust bij rivier de Zaan. Kijk welke voorstellingen er zijn en geniet van een avond in het opvallende Zaantheater. Wilt u de historie voelen naast de moderne architectuur, bezoek dan het Czaar Peterhuis (u kunt er naar toe lopen, het is maar 1,2 kilometer).

Amsterdam en Schiphol liggen dichtbij

Dichtbij liggen Amsterdam en luchthaven Schiphol. Een goedkope hotelovernachting bij Best Western Zaan Inn komt goed uit want dan heeft u meer budget voor uitgaan, cultuur en shoppen. Boek daarom nu uw overnachtingen in Best Western Zaan Inn.

Lobby
Lobby
Room
Room
Restaurant
Restaurant
Zaanse Schans
Zaanse Schans